Annonsering

Igrafisk hjelper deg å komme i gang
med annonsering på Facebook og Google.

Facebook- annonsering

2,7 millioner nordmenn er på Facebook hver dag. Det gjør Facebook til en viktig kanal for å nå din målgruppe.
Igrafisk har  kunnskap om hvordan du kan skape lønnsomme resultater gjennom annonser på Facebook.

Nøyaktig målretting

Facebook byr på helt unike muligheter for målretting.
Fordi brukerene selv har oppgitt informasjon, kan du målrette annonsene basert på segmenter som;
kjønn, alder, bosted, sivilstatus, interesser og nettsider de har besøkt

Det betyr at du kan vise annonser kun til menn som har fylt 50 år, bor i Trondheim, og er bilinteresserte, eller til de som tidligere har besøkt nettsiden din.

Kontroll over budsjett

En viktig fordel ved annonsering på nett som også gjelder for Facebook, er at du har stor kontroll over kostnadene knyttet til annonseringen. Du kan endre budsjettet på kort tid og tilpasse det til om du kjører kampanjer eller andre markedsføringstiltak.

Få hjelp til annonsering på Facebook

Igrafisk sitter på innovativ kunnskap om  annonsering på Facebook. Dette er teknikker som er blitt brukt ti-talls millioner på å utvikle
etter systematisk prøving og feiling.  Igrafisk har det trengs for å lykkes med Facebook-annonsering både for store og små bedrifter i alle bransjer.

Når vi kjører annonsekampanjer på vegne av andre bedrifter, optimaliserer vi resultatene gjennom kontinuerlig testing, måling og analyse. På den måten får du best mulig resultater innenfor budsjettrammene dine.

AdWords- annonsering

AdWords er Google sin egen annonseringsplatform som gjør at du kommer øverst på søkeresultatet med de valgte nøkkelordene.
Med en annonse øverst i Google opplever mange å få flere kunder, mer salg og relevant trafikk.

Annonsering med AdWords  gir mange muligheter for målretting og kontroll. Med AdWords har man mulighet for å benytte seg av Google PPC (Betaling per klikk) Det betyr at man KUN betaler for de som klikker, og går inn på din nettside.

Fordelene med Adwords er at man kan ha ulike format for ulike formål, fleksibelt budsjett, man blir godt synlig når noen søker etter deg, man benytter nøyaktig målretting, og fungerer like godt for små som store bedrifter.

 

Ønsker du hjelp med Annonsering? Ta kontakt idag